Stagiair(e) afdeling productie / assistent productie

Amsterdam Office Full time Intern

Stage Entertainment Nederland is per januari 2024 voor op ons hoofdkantoor in Amsterdam (en afwisselend in een van onze theaters) op zoek naar een:

Stagiair(e) afdeling productie / assistent productie

De afdeling
De afdeling productie staat onder leiding van de productioneel directeur en bestaat uit het team van uitvoerend producenten, de productiecoördinator, de technisch producent en de costume supervisor. Dit team is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het productieproces van musicals en theatervoorstellingen. Voor het nieuwe seizoen zoeken we een stagiair(e) die dit team op allerlei vlakken wil ondersteunen bij meerdere projecten.

Wat doe je als stagiair(e) afdeling productie / assistent productie

  • Je assisteert in eerste instantie de productiecoördinator bij meest uiteenlopende werkzaamheden ter ondersteuning van de opstarten van nieuwe producties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van reis en verblijf, plannen van studio’s, organiseren van doorpassen etc. 
  • Je ondersteunt daarnaast overige afdelingen (casting, techniek & kostuum), onder andere bij administratieve taken (denk aan opstellen en bijhouden van schema’s, bestellen van materiaal, ophalen van rekwisieten, bijhouden van inkoopadministratie etc.)

Wat verwachten wij van een stagiair(e) afdeling productie / assistent productie

  • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent leergierig, enthousiast, flexibel;
  • Je kunt goed in teamverband werken, hebt organisatorisch vermogen, bent stressbestendig;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je woont bij voorkeur in omgeving Amsterdam.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.
  • Je hebt geen bezwaar om te werken in de avonden en in het weekend.
  • Fulltime beschikbaar voor minimaal 4 maanden

Dit betreft een meewerkstage, geen snuffel- of afstudeerstage.

Wat bieden wij je

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een van de drukste periodes van het seizoen. Je krijgt hierbij een interessante kijk in de productiekeuken van Stage Entertainment. De diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende, dynamische werkomgeving. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Heb je interesse
Reageer dan via de button op de website en upload je cv en korte motivatie t.a.v. Madike Burger.