HIER VIND JE ALLE INFORMATIE OVER

JOUW BEZOEK

AFAS Circustheater Scheveningen (Circusplein 50, Den Haag) | Duur voorstelling: circa 2,5 uur (incl. pauze) 

Jouw bezoek

Adres AFAS Circustheater Scheveningen

AFAS Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Bekijk op de kaart

Route & parkeren

Parkeerlocaties rondom het AFAS Circustheater Scheveningen & routebeschrijving

Route en parkeren

OV en transport

Openbaar vervoer & busarrangementen

Bekijk mogelijkheden

Grote tassen geef je kosteloos af bij de garderobe

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen de zaal in. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. We raden je aan om tassen thuis te laten. Mocht je wel een grote tas willen meenemen, dan verzoeken wij je deze tas kosteloos af te geven bij de garderobe.

Grote tassen geef je kosteloos af bij de garderobe

Heb je vip seats of een vip arrangement?

De ontvangst is tussen 17.00u. en 17.30u. je ontvangt het programmaboek en krijgt een welkomstcocktail.  Ondertussen bereiden onze koks jouw 3-gangendiner inclusief drankarrangement.
In de pauze geniet je aan je gereserveerde tafel van het luxe pauzearrangement. Na het slotapplaus praat je na onder het genot van een borrel waarna je met een exclusieve backstage tour langs de spectaculaire decors en kostuums zult gaan.

boek hier een vip arrangement bij je ticket.

Lunch en diner bij restaurant Le Cirque

Le Cirque bevindt zich in het AFAS Circustheater Scheveningen en is daarom de perfecte locatie om voor of na de musical te komen lunchen of dineren. Bij het 2- en 3-gangen menu heb je ruime keuze uit verschillende gerechten. Daarnaast is er ook een shared dining menu waar je gerechten kiest met het gezelschap en deze gezamenlijk deelt. Bovendien wordt er gezorgd dat je op tijd luncht of dineert zodat je zeker weet dat je op tijd in de zaal zit voor de voorstelling.

Over het AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater Scheveningen werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann. En heeft dus al ruim 100 jaar theatergeschiedenis.

In de afgelopen 20 jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the OperaMiss SaigonElizabethAïdaThe Lion KingTarzanMary PoppinsWicked, Sister Act en Billy Elliot en Anastasia miljoenen bezoekers. 

Naast musicals kun je in het AFAS Circustheater Scheveningen ook terecht voor concerten, familie- en cabaretvoorstellingen.

Over het AFAS Circustheater