Overslaan en naar de inhoud gaan

Quality IT Support

Amsterdam · Full time · IT Other

Impact maken op IT processen waar jij je kennis en ervaring kan omzetten in een adviserend rol binnen in een Internationale organisatie. Interessant? Lees dan snel verder!

Als Quality IT Support ben je verantwoordelijk voor het definiëren en borgen van IT-kwaliteitsnormen binnen Stage Entertainment Group, een van 's werelds grootste musicalproducenten, tevens -eigenaar van meerdere theaters in Europa.

In deze rol creëer en beheer je een uitgebreid overzicht van alle activa, software, leveranciers, gegevensbronnen, interfaces en processen in de IT-omgeving. Je assisteert de business- en IT-stakeholders met het ontwerp en documentatie van alle IT-gerelateerde processen binnen Stage Entertainment Group. Het uitvoeren van controles hoort ook bij je rol en indien nodig rapporteer je deze aan de belanghebbenden of de Group IT Director. Verder houd jij je met het volgende bezig:

 • Proactief adviseren over kwaliteitsverbeteringen; indien nodig verbeteringen doorvoeren in overleg.

 • Bewaken van IT-kosten; indien nodig adviseren hoe deze goedkoper en efficiënter te maken.

 • In kaart brengen van de IT kwaliteit van de organisatie en rapporteren aan de Group IT Director.

Je werkt dagelijks nauw samen met je collega’s van IT en je bedient de business- en IT-stakeholders stakeholders van correcte informatie en advies.

Waar je terecht komt

Stage Entertainment is een van 's werelds grootste musicalproducenten en theatereigenaren. Wij hebben producties, kantoren en theaters in continentaal Europa, London en in de US. Wij produceren voor in onze theaters iconische titels zoals Mamma Mia!, Chicago, Lazarus, Disney's The Lion King, Aladdin en Frozen en daarnaast ook eigen ontwikkelde producties zoals Anastasia en Tina - The Tina Turner Musical.

Jij komt te werken in het IT-team onder leiding van de Edwin Suk. Het IT team groeit momenteel zeer snel. Er is dus een hoop werk te verzetten. Dit betekend voor jou: verschillende aspecten in de rol waar jij je in kunt specialiseren en genoeg collega’s om mee te sparren. Deze collega’s houden van hard werken maar ook van gezelligheid! Zo worden er vaak momenten met elkaar en door Stage Entertainment georganiseerd. Denk aan: borrels op de donderdagen, kerstdiner met collega’s en toegang tot premières van onze musicals waar je iemand mag meenemen.

Als Quality IT Support heb je de basiskennis van IT en IT processen. Je hebt enige kennis van kwaliteitscontroles en cijfermatig ben je sterk. Je bent grondig en precies, je wilt volledig zijn en zaken afronden. Je kunt prima gedijen in een internationale omgeving en communicatief kom je zowel mondeling als schriftelijk goed uit de voeten. Daarnaast neem je mee:

 • Minimaal een afgeronde Hbo studie of denk- en werkniveau door ervaring.

 • Affiniteit met IT.

 • Ervaring in een internationale omgeving.

 • Documentatievaardigheden binnen een IT infrastructuur.

Wij bieden je een veelzijdige en afwisselende functie met volop ruimte voor eigen inbreng. Met aandacht voor mensen en elkaar draagt Stage Entertainment graag bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kent Stage Entertainment uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- o.b.v. een 40-urige werkweek.

 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 • Een goede pensioenregeling.

 • Reisvergoeding.

 • Hybride werken is mogelijk.

 • Je zal een impact hebben en werken in een divers, gepassioneerd en internationaal bedrijf.

We nemen je ontwikkeling serieus en bieden o.a. online trainingen aan via onze Next Stage Campus.